hejamy.blogg.se

My och alla vi andra.

Semester baby

Kategori: Allmänt, Mammagrupp, My, sommar

Jag och myran har farit på semester själva. Skoja. Tillsammans med fin-personerna Sofia och Hjalmar (såklart sitter typ ihop, vilket känns FAB) har vi tagit tåget till Linköping för att hälsa på Isabella, Chrisoffer ocH Tove även dessa favvisar från bästa (förlåt tjatet) mammagruppen! 
 
Här i Link. Härjar vi i hus, leker på gräsmatta, badar ungarna, myser, äter gott, promenerar och skrattar. Trivs. Så härligt det är att få vara sig sJjälv och trivas med andra, trotts trötthet och inte snabbaste-blixten-hjärnan. Ungarna "delar vi på" och de trivs med oss vuxna och varandra. så. Gulligt! Hjärtligt! Fantastiskt!
 
Imorgon tar vi dock tåget hem till stan igen. En icke-hippa står för dörren då Sofia ska bli FRU i augusti. My ska åka med pappa Roger till Dalarna, jag kommer efter på söndag. Första natten utan barner, om jag inte räknar två nötter på sjukan och det gör jag inte. Blandade känslor faktiskt. Mina egna troll att bekömpa, My kommer va hur nöjd som Hellst med sin pappa nämligen. 
 
Nu ska jag fånga sömnen, blev lite lite av den varan inatt nämligen. och kanske även imorgon.. Vem vet egentligen vad en icke-hippa gör med en..
 
 
 
    
 
Det enda negativa med alltihop är de Linköpiska myggen och knotten....