hejamy.blogg.se

My och alla vi andra.

Att få den där OK stämpeln *

Kategori: Allmänt

Förra veckan var vi åter igen på besök hos Mys doktor här i stockholm. Hon är mycket kompetent och jag får en känsla av att hon tycker att My är "ett spännande barn" att följa. Och det känns ju bra eftersom jag intalar mig att hon blir mer engagerad i någon hon tycker är något utöver det vanliga. hehe. 
 
Hur som haver. Hittills har vi besökt henne ungefär var tredje månad för att kolla att My följer alla kruvor, både utvecklingsmässigt och kroppsmässig. Hittills har hon gjort det perfekt och så även denna gång. Inte för att skryta men det går bra för My. Så pass bra att vi kunde bestämma att vi från och med nu bara ska ses en gång per halvår istället, här också. Väldigt väldigt skönt. Det lustiga är ju bara att vi kommer ha en del besök att göra (läkare, ögon, öron) vilket alla kommer infalla ungefär två gånger per år - runt samma tid. Precis som det har varit under de här 13 första månaderna i Mys liv. Den första tiden hade vi flera olika besök i veckan, sedan lugnade det sig och var runt var tredje månad, men alla besök kom samtidigt. Nån gång hade vi två besök på samma dag. Nån gång flera olika besök under en vecka. Livet alltså. "lugnt lugnt lugnt lugnt - KAOS". Men mycket fint ändå. Det är så skönt att det går så bra för vår lilla hjälte. Vi är så tacksama. 
 
* Tänk på julaftonsshown klockan tre, dockorna som stämplas av tomten. Lite så känns det under alla dessa läkarbesök, läkaren är tomten. My är dockan. Är hon okej eller inte? 
Världens bästa person

KOMMENTARER:

  • Sanna säger:
    2015-10-22 | 14:11:59

    Underbar bild på lilla My 😀

    Svar: Tack snälla :) Det är väldigt mycket my över den. hehe ;)
    Anna-Maja

  • Sofia säger:
    2015-10-22 | 20:01:17

    My är typ den mest fantastiska (sry Hjalle!) person jag vet. Så jälva mycket personlighet ♡

    Svar: HEHE. My OCH Hjalle :D :D :D
    Anna-Maja

Kommentera inlägget här: