hejamy.blogg.se

My och alla vi andra.

Allt har gått bra!

Kategori: Allmänt, My, operation3

Operationen var snabbt avklarat och de ringde ner oss vid 10 tiden och då låg hon på uppvaket. När vi kom ner möttes vi av en trött, hungrig och lite ledsen tjej. Hon hade dropp och lite slangar i sig så hon var inte så rörlig, vilket hon inte gillade. Men efter lite mat så piggade hon på sig och vi fick gå upp till avdelningen Tillsammans igen. Såå skönt att det var en så pass lite operation att hon inte behövde ligga övervakad under dagen/natten. 
 
Efter att vi kommit upp på avdelningen har My bara blivit piggare och piggare. Lekt i lekrunmet, gått runt i korridoren (fast med gåvagn denna gång) och ätit mer mat. Hon är nästan som vanligt förutom lite bandage och lite seg och trött. Stark som en oxe! Fortsätter hon såhär så får vi åka hem imorgon utan att blinka! Hurra. 
 
 
 
 
 
Och här i ligger dem. Fjädrarna som varit i skallen hennes. Fast det ser mest ut som ståltrådsbitar. Tänk att det där lilla kunde hjälpa vår My så mycket?!! 
 

KOMMENTARER:

  • Sofia säger:
    2015-09-24 | 21:32:13
    Bloggadress: http://vingelkantig.blogg.se

    Bilderna är så hjärtliga och de träffar rätt in i hjärtat. Vilken resa ni gör och fjädrarna. Hade trott att de såg helt annorlunda ut. Som telefonsladdssnurret.

    Svar: Jag trodde också fjädrarn skulle vara helt fjädriga?! Haha.
    Anna-Maja

Kommentera inlägget här: